Het Volkomen Huwelijk

[MvA_r]

Introductie

Link naar de Engelse vertaling van het boek van van de Velde VandeVelde-Ideal-Marraige

Link naar omschrijving sexualiteit van mijn geliefde moeder van onze kinderen. https://www.rambelje.life/ck3-emotional-sen-ksual/

The Ideal marriage version 2.1

Een Ode aan van de Velde en alle anderen die hun boeken op de verboden lijst terecht kwamen. 

Sinds 1929 is er een hoop verandert. De gelijkwaardigheid van vrouwen en mannen, is in ieder geval in het westen, dat zeker niet meer Christelijk te noemen is, nu de overgrote meerderheid geen kerk meer bezoekt, een feit geworden. 

Scheiden is eerder gangbaar dan een uitzondering, of iets dat als ‘not’ done’ wordt beschouwd. 

In 1929 zullen er niet veel zijn geweest die anderen de liefde of sex konden zien bedrijven. Nu staat het internet er vol mee en ben je als ouder naïef als je denkt dat je je kind er van kunt weerhouden het te vinden en bekijken. 

De ophef van een Elvis die met z’n heupen schudde, kan als lachwekkend onschuldig worden beschouwd in vergelijking tot de video clips die de muziek industrie tegenwoordig uitzend. My pussy, my crack ….. etc. 

En toch roepen mensen dat dingen nooit veranderen….. Waarom zeg je dat ….. ? Wens je dat? Of is het een manier om maar niet te hoeven kijken? 

In positieve zin, zijn meer mensen vrij om hun partner te kiezen. En al hoewel velen dat ook doen, kunnen de oordelen en veroordelen van familie, vrienden niet voor de poes zijn. 

Wat moet je met dat meisje? Ze past niet bij jou? Dat wordt nooit wat. ….. 

Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden. En pas toen er een kind werd geboren, ging ‘men’ inbinden. 

Trouwen, …… Van de feestjes waar ik ben geweest, zijn zeker de helft al weer geschieden. 

Het ritueel zoals het veelal wordt uitgevoerd, voelt voor mij als schromelijk achterhaald. 

Zelf ben ik niet getrouwd. Wel een partnerschap, het homohuwelijk. … maar dit voelde als iets leegs… voor de wet en de erfenis (zo min mogelijk naar de fiscus weg te laten vloeien in geval van overlijden) 

Ik voel mij overigens wel als getrouwd. In de zin, dat ik mn leven deel met een vrouw, waar ik van hou, opgewonden van raak, boeiende vind, en nog veel meer…. Dit voelde ik vooral na de geboorte van ons eerste kind. Dat feestje, een ring… het zal me een worst wezen. Een kind samen….. dat creëert een band, een verantwoordelijkheid en ‘zegening’ om het wonder van het leven en liefde samen te mogen beleven. 

Wat betreft de sexualiteit is men in een groot deel van de wereld vrij om de non-dualiteit te volgen.

Ook al betekent dat, dat men ipv de ijzeren norm de  hetero sexualiteit van zich af gooit en met iemand van het zelfde geslacht door het leven gaat , of van iemand binnen de ‘religieuze groep’. Ook al is dat in een groot deel van de wereld nog niet het geval, lijkt het onwaarschijnlijk dat het een andere kant op gaat dan de vrije….. 

To fall in love, niet ‘to think in love’…

De oosterse wijsheden ,tantra, tao, …. bieden een prachtige aanvulling, en een diep inzicht in het energetische in de verbinding tussen twee personen. Zeker tijdens de sex. Kundalini energie, het kunnen voelen en opwekken, maken een vrijpartij tot iets veel meer dan even je kwakkie afgeven, je lusten botvieren..

Helaas blijft deze kennis en vaardigheid tot zeer beperkte kringen, want zowel de porno industrie, als de wetenschap lijken te zijn afgestompt om hier naar te willen kijken. Traditioneel Chinese geneeskunde, meridianen, chakra’s …… het wordt allemaal nog steeds tot onzin bestempeld. 

Een op pornhub, kan ik geen filmpje vinden dat ik mn kinderen zou willen laten zien, als voorbeeld van een gezonde vrijpartij. Zoals papa en mama het doen. ….. 

Kortom, net als op vele andere onderwerpen is de wereldwijde hypocrisie en schijnheiligheid omvangrijk. 

Om maar niet te spreken over het onderwerpen prostitutie. pedofilie …..  Van de laatste leken sommige volwassenen het tot normaal te willen maken. 

Kortom, er is in de update van dit boek een hoop toe te voegen en aan te vullen. Zowel op het generieke als het persoonlijke. 

Sinds een aantal jaar hebben wij een open, vrije relatie

Gewerkt met o.a. tantrische kennis

Bewust bezig met sexualiteit in de opvoeding van de kinderen

Zeer kritisch op het transgender verhaal en de ziekelijke ‘voorlichting’ op school en in de media

Veel mensen om ons heen zien worstelen met de relatie

Die vaak verworden is tot iets leegs, of men dat nu wel of niet toegeeft aan zichzelf.

Ik ben geen schrijver, dus zal niet eerst een boek maken om het uit te geven. 

Als iemand de teksten tot een boek wil uitgegeven, heel graag…. Ik vind van papier lezen ook veel fijner dan van een scherm. 

Ik schrijf dit vanuit Hongarije. Ons nieuwe thuis. Niet toevallig vanwege een wet die President Orban heeft aangenomen om kinderen te beschermen tegen de ziekelijke ‘transgender’ propaganda uit het westen. 

Andere bronnen waar ik uit ga putten zijn:

‘De andere weg’ van Scott Peck

Simone de Beauvoir – ook op de verboden boekenlijst gezet.

Isabelle Allende – ….. 

David Deida

…. en meer. 

Tips and tricks:

Fijne muziek – M/sexwell

Terugkijken in de Tijd

Index

Introductie

no©2022 or ant other year

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?